İLÇELERDEN TERMİNALE YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN  ARAÇLARIN KULLANACAĞI GÜZERGÂHLAR.

Çevre ilçelerden ve köylerden ilimiz merkezine yolcu taşımacılığı yapan araçların, Terminal Binamızın yenilenerek yeni yerine taşınması ve Köy taşıma araçlarının toplanma yerlerinin Kerebigazi Otoparkı olarak değiştirilmesi ihtiyacı sonucu, araç ve yaya trafiği ile yoğunluğu, mevcut trafik düzeni göz önüne alınarak kullanacağı güzergâhlar aşağıdaki gibi değiştirilmiştir.

Samsun, Amasya Güzergâhı   : (Mecitözü, Merzifon)

Samsun, Amasya Yolu Güzergâhından gelerek Terminale yolcu indirecek taşıma araçları

Samsun Yolu, Çimento Kavşağı, Gazi Caddesi, Jandarma Kavşağı, Fatih Caddesi, Ahcılar Caddesi, Fuar Sokak, Gazi Caddesi, Çimento Kavşağı, Çevre yolu Bulvarı, Buhara Kavşağı, Mavral Sokak, Varinli Caddesi, Sarılık Kavşağı, Çiftlik Caddesi, Akşamseddin Caddesi, Hıdırlık Kavşağı, Hıdırlık Caddesini takiben Terminale giriş yapmaları,

Dönüşlerinin de:  Terminal, Fen Lisesi Caddesi, İnönü Caddesi, Tuzcular Kavşağı, Akşemseddin Caddesi, Çiftlik Caddesi, Sarılık Kavşağı, Osmancık Köprüsü sağ varyant yan yolundan, Çevre Yolu Bulvarı (H.Ü. Çorum Eğitim Araştırma Hastanesinden yolcusunu alacak araçların), Çimento Kavşağı, Gazi Caddesi, Jandarma Kavşağı, Fatih Caddesi, Ahçılar 3. Cadde, Fuar Caddesi, Gazi Caddesi, Çimento Kavşağı Çevre Yolu Bulvarı, Samsun yolu istikameti kullanmaları.

Samsun, Amasya Yolu Güzergâhından gelerek Kerebigazi Otoparkına yolcu indirecek taşıma araçları

Çevre Yolu, Çimento Kavşağı, Binevler Kavşağı, Buhara Kavşağı, İskilip Kavşağı, İskilip Caddesi, Akşemseddin Camii Kavşağı, Akşemseddin Caddesi, Hıdırlık Kavşağı, Hıdırlık Caddesi, Suhubi Rumi Sokak, Kerebigazi 1.Sokak, Kerebigazi Otoparkı’na giriş yapmaları.

Dönüşlerin de: Kerebigazi Otoparkı, Kerebigazi 1.sokak, Akşemseddin Caddesi, Çiftlik Caddesi, Sarılık Kavşağı, Çevre Yolu Bulvarı, Samsun Yolu istikameti kullanmaları.