İLÇELERDEN TERMİNALE YOLCU TAŞIMACILIĞI YAPAN  ARAÇLARIN KULLANACAĞI GÜZERGÂHLAR.

Çevre ilçelerden ve köylerden ilimiz merkezine yolcu taşımacılığı yapan araçların, Terminal Binamızın yenilenerek yeni yerine taşınması ve Köy taşıma araçlarının toplanma yerlerinin Kerebigazi Otoparkı olarak değiştirilmesi ihtiyacı sonucu, araç ve yaya trafiği ile yoğunluğu, mevcut trafik düzeni göz önüne alınarak kullanacağı güzergâhlar aşağıdaki gibi değiştirilmiştir.

İskilip Güzergâhı         :   (İskilip, Uğurludağ, Bayat)

İskilip güzergâhından gelerek Terminale yolcularını indirecek taşıma araçları

İskilip Yolu, Çevre Yolu İskilip Kavşağı, İskilip Caddesi, Akşemseddin Camii Kavşağı, Akşemseddin Caddesi, Hıdırlık Kavşağı, Hıdırlık Caddesi, Tarım İl Müdürlüğü ve Terminal girişi istikametini kullanmaları.

Dönüşlerinin de:  Tersi istikameti kullanmaları.

İskilip güzergâhından gelerek Kerebigazi Otoparkına yolcularını indirecek taşıma araçları

İskilip Yolu, Çevre Yolu İskilip Kavşağı, İskilip Caddesi, Akşemseddin Camii Kavşağı, Akşemseddin Caddesi, Hıdırlık Kavşağı, Hıdırlık Caddesi, Suhubi Rumi Sokak, Kerebigazi 1. Sokak, Kerebigazi Otoparkına giriş yapmaları.

Dönüşlerinin de: Kerebigazi Otoparkı, Kerebigazi 1. Sokak, Akşemseddin Caddesi, Akşemseddin Camii Kavşağı, İskilip Caddesi, İskilip yolu istikameti kullanmaları.